Regler for annen kommersiell virksomhet

Vi tar våre besøkendes sikkerhet høyest seriøst, inkludert deres økonomi. Derfor krever vi at alle som skal drive kommersiell virksomhet i våre lokaler og som ikke er en del av en stand eller artstands, om å melde fra til oss på forhånd. Dette omfatter blant annet fotografvirksomhet, salg av sminketjenester eller andre former for tjenester eller varesalg. Grunnen til dette er at vi vil sikre våre besøkendes økonomiske interesser slik at de ikke blir lurt.

Brudd på denne regelen kan medføre utestengelse fra våre arrangementer, bortvisning fra området og erstatningskrav.

Alle godkjente virksomheter/enheter o.l., inkludert stands og artstands, vil bære en synlig badge utstedt av Desucon. Dersom du som besøkende kommer over en kommersiell aktør uten dette, ber vi deg melde ifra til nærmste crewmedlem eller i informasjonsdesken.

Du kan ta kontakt med info@desucon.no for godkjenning. Blir Desucon påført tap som følger av en useriøs aktør, så vil vi kreve erstatning fra vedkommende.

Dette forbudet gjelder ikke pressefotografer med gyldig pressebevis utstedt av Norsk Presseforbund eller akkrediteringsbevis fra arbeidsgiver i kombinasjon med tidligere inngått avtale med oss. Kontakt info@desucon.no dersom du ønsker presseavtale.