Communitystands

I år har vi fått med oss noen fine folk fra communitiet rundt Desucon. Disse kjekke folka stiller opp på arrangementet, og har med seg mye forskjellig gøy og moro! Her vil vi legge ut alle de som kommer, og litt informasjon om hva de har å by på.

Under kan du lese mer om alle som skal holde communitystand på Desucon 10. De blir annonsert her så snart de er bekreftet.​

SMASH NORGE

Liker du Super Smash Bros.? Så flott, da er det jo bare å glede seg!

Smash Norge kommer nemlig til Desucon: Gaming som er en del av Desucon 10, og de stiller opp med Smash Bros. spillene Melee og Super Smash Bros. 4!

Nå kan du endelig få bevist at du kan banke alle vennene dine i Super Smash Bros.!​

Du kan finne Smash Norge på Facebook her.


  ROUND1KO

Interessert i fighting-spill som Guilty Gear Xrd, Blazblue, Mortal Kombat X eller Street Fighter 4?

Super awesome! Vi fra Round1KO blir å se på årets Desucon: Gaming som er en del av Desucon 10, hvor du vil få muligheten til å bli kjent med flere nye venner gjennom spill.

Vi stiller opp med skjermer, konsoller, kontroller og selvfølgelig, alle dine favorittspill innenfor fighting, så da mangler vi bare deg til å utfordre oss!

Sees på R1KOs communitystand på Desucon 10!

Du kan finne Round1KO på Facebook her.

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb er en klubb som jobber med å spre det gode ord om e-sport! Dette gjør de ved å skape trygge rammer for fellesskapet og et sosialt nettverk rundt e-sport som sport og kultur.

De har flere medlemstilbud, for eksempel en egen Minecraft server! De har både pros og coaches som kan hjelpe deg med å bli en bedre e-sportutøver, og på Desucon 10 får du sjansen til å spille med dem!

På standen til Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb kan du spille 1on1 midlane i League of Legends mot en pro, spille normal games med en pro, 1on1 aim compo i CS, spille 1on1 mot pros eller får coachingtimer fra en av deres pros eller coach!

Uansett om du ønsker å lære av de beste, være tilskuer, eller bare slå av en hyggelig gaming-prat, er definitivt Oslo Lions Elektroniske Sportsklubben stand for deg på Desucon 10!

​RETROGENE

SpinSling

SpinSling er en annerledes endless-runner, hvor to magiske småkryp sammen slenger seg fremover for å komme seg unna den ondsinnede pingvin-piraten Polly Sortauge. Kom deg så langt du kan, samle bær for å åpne opp nytt innhold og opplev de merkelige verdenene som SpinSling har å by på!

Konkurranser

Vi vil ha kontinuerlig tegnekonkurranse gående og vi velger en vinner mot slutten av Desucon.Konkurransen går på å designe en figur som kunne ha vært med i SpinSling og vinneren vil få sitt bidrag med i spillet i en fremtidig oppdatering!

Spillkonkurransen handler om å komme så langt som mulig i spillet. Last ned spillet på din Android telefon og vis oss hvor langt du har kommet.

Workshop

Vår workshop skal handle om spilldesign. Vi skal sette noen enkle rammer, og deretter skal man designe spill og vi gir innspill på disse. Dette vil være en øvelse med penn, papir, saks og brikker, men det vi går igjennom gjelder like mye for digitalt som for analogt spilldesign.

Hopp til verktøylinje