LAN-programmet

MINECRAFT

Vi har så utrolig mange Minecraft-aktiviteter på LANet og ellers på Desucon 10 at vi har laget en egen side til alle disse!

OBS! Alle disse programpostene gjelder for LANet.

Dermed kreves det at du har LAN-pass, og egen PC i LAN-området for å være med på programpostene.

CASUAL COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

Både lørdag og søndag blir det casual CS:GO! Vi setter opp en åpen server som alle på LAN-et kan være med å spille på! Det eneste du trenger å gjøre er å ha CS:GO installert på PCen din, så ordner vi resten. 

Ingen andre regler enn de som er satt av Valve gjelder. 

LØRDAG kl. 13:00 - 16:00 i LAN-området​

SØNDAG kl. 13:00 - 15:00 i LAN-området​

CASUAL OSU!

OSU! er et rytmespill der det er om å gjøre å ​trykke på de riktige ringene, til riktig tid. Spillet spilles med rytmen til musikk som utgangspunkt, og det finnes utallige OSU!-tracks å spille. Det høres kanskje lett ut? Tro om igjen! Uansett ferdighetsnivå er OSU! et utrolig morsomt spill! 

Her blir det mulighet for å spille OSU! med andre LANere som også digger spillet. Slå deg løs, lær deg noen nye triks, og kanskje får du deg også noen nye OSU!-venner!​

FREDAG kl. 18:00 - 22:00 i LAN-området​

LØRDAG kl. 13:00 - 15:00 i LAN-området​

TURNERING I OSU!

Som om ikke OSU! var gøy nok fra før?! Vi disker opp med turnering der de besøkende kan kjempe om å bli den store vinner!

Påmelding skjer via Gamingportalen på LANet.​

LØRDAG kl. 15:00 - 17:00 i LAN-området​

HEARTHSTONE TURNERING

Hearthstone: Heroes of Warcraft er et online kortspill utivklet av Blizzard Entertainment. Spillet dreier seg om at to spillere går mot hverandre og skal vinne over motstanderen ved å spille de kortene som har blitt delt ut på best mulig måte. 

Spillet er gratis!​

Les mer om Hearthstone her.​

​Vi disker opp med turnering i Hearthstone! 

Måten dette fungerer på er at det blir 8-16 deltakere, og matchene spilles slik at den som vinner mest ut av 3 runder vinner over motstanderen. ​Finalen i turneringen spilles på lørdag. 

Påmelding skjer via Gamingportalen på LANet.

FREDAG kl. 22:00 - 01:00 i LAN-området

Det blir også finale i turneringen, men vi lar deltagerne sove på det, og finalen går av stabelen på lørdag. Her blir de to aller beste deltagerne fra turneringen satt opp mot hverandre, og det hele vil foregå på Lillescenen i Community-salen! ​

FINALE LØRDAG kl. 19:30 - 21:00 på Lillescenen​ i Community-salen.

LEAGUE OF LEGENDS TURNERINGER

Hold på hatten, for det blir LoL-turneringer på LANet!

​League of Legends er et svært kjent MOBA spill der to eller flere spillere spiller mot hverandre. Poenget er å bekjempe motstanderens base, og dermed vinne spillet. 

League of Legends er gratis!

LEAGUE OF LEGENDS 1V1 TURNERING

​Påmelding skjer via Gamingportalen på LANet.

FREDAG kl. 19:00 - 22:00 i LAN-området.

Finalen spilles på Lillescenen i Community-området på lørdag. Da vil de to aller beste spillerne fra 1v1 turneringen på LANet gå mot hverandre i en nådeløs 1v1 finalekamp. 

FINALE LØRDAG kl. 14:30 - 15:00 på Lillescenen i Community-salen

CASUAL LEAGUE OF LEGENDS 2V2 TURNERING

Denne turneringen vil ikke ha brackets eller finale på Lillescenen, men det blir mye moro allikevel! Her spilles det med 2v2 lag, det vil si at 2 og 2 på lag spiller på hverandre. Motstanderen blir random, så det er stor sjanse for å få noen svært interessante matcher her!​

Påmelding skjer via Gamingportalen på LANet.

LØRDAG kl. 00:00 - 03:00 i LAN-området.

LEAGUE OF LEGENDS, CREW VS. VISITORS​

Siden vi digger LoL vil vi jo ikke la dere besøkende ha all moroa, så vi har satt opp et team med LoL-entusiaster fra Concrew, og ønsker å finne ut en gang for alle hvem som er best. Crew, eller de besøkende?

Påmelding skjer via Gamingportalen på LANet.

​LØRDAG kl. 19:00 - 22:00 i LAN-området.

CASUAL TEAM FORTRESS 2

Team Fortress 2, forkortet TF2, er et gratis online first person shooter spill, der man blir satt sammen i lag for å slå det andre laget. 

Det finnes mange forskjellige game-modes som capture the flag, king of the hill, og special delivery, som alle har forskjellige måter å spilles på. Dette skaper mye variasjon! I tillegg kan man også velge hva slags rolle man ønsker å ha på laget, og man kan skifte våpen for å finne den ultimate komboen!​

Team Fortress 2 er gratis!​

Vi digger TF2, så vi setter rett og slett opp vår egen server på LANet slik at alle LAN-deltagerne kan spille TF2 sammen! 

Ingen påmelding.​

LØRDAG kl. 19:00 - 23:00 i LAN-området​

Hopp til verktøylinje