LANet

lan_hva

Hva er et LAN?

Et LAN er en sammenkomst for datainteresserte folk, der hver og en tar med sin egen laptop, stasjonær PC, konsoll eller andre spillmaskiner, og spiller sammen. Det vil være mulig å vise sine evner innenfor spill og andre kreative områder, og man velger selv hva man vil gjøre. Alt fra å spille online, multiplayer eller singleplayer til å tegne, og programmere spill . Uansett hva du måtte like innenfor gaming finnes det garantert noen som liker det samme som deg på et LAN.

gave

Hva får man?

På LANet får du utdelt et bord og en stol, og 10GB/s internetthastighet, men ikke nok med det! Du får mulighet til å delta og vinne våre mange konkurranser og turneringer, og er du skikkelig heldig så kanskje du stikker av med en skikkelig godstol du kan bruke på resten av LANet, eller en kasse med brus. På LAN får du også nærkontakt med andre mennesker som er interessert i akkurat det samme som deg, og hvem vet? Kanskje finner du noen nye venner. I tillegg vil du få en fantastisk mulighet til å skape nye minner, gode opplevelser, og ikke minst ha det skikkelig gøy!

lan_hylle

Hva må man ta med?

På LANet forventes det at du selv har med egen PC/konsoll med skjerm og alt annet tilbehør. Du trenger minst 10m nettverkskabel for å koble deg på vårt superraske internett, og det blir 2 strømuttak for hver person, så trenger du mer enn det får du ta med deg en deler! Det vil ikke være mulig å låne noe utstyr av oss. Husk å ta med mat og drikke, ellers duger helten ikke!
Hylle må også tas med selv, hvis du ønsker å ha det.

Hylleregler

Maksimum 80x70cm oppå bordet, og 2m i høyden. Selve bordet er 77 cm høyt. Det ikke lov å skru fast hylla i bordet, eller på noen annen måte ødelegge bordet. På LANet kommer Security Crew til å passe godt på at disse reglene blir fulgt. Hyller kan sendes inn for forhåndsgodkjenning til sikkerhet@desucon.no.

TURNERINGER OG KONKURRANSER

Selvfølgelig blir det turneringer og konkurranser! 

Her er en liste over de forskjellige spillene vi skal ha turneringer og konkurranser i på LANet. Noen av disse er free-to-play, så hvis du ikke allerede har spillene, er det bare å sette igang å laste ned! ​

  • League of legends
  • Hearthstone
  • Starcraft II
  • Minecraft

League of Legends  er et «free-to-play»-spill, som er utviklet og publisert av Riot Games for både Microsoft Windows og Mac.

Ligaen av Legender er et runde-basert spill som omfatter «Action real-time strategy» (Action RTS) og «Multiplayer Online Battle Arena» (MOBA). Man kan velge mellom arrangerte og tilfeldige lag, og seks forskjellige baner/moduser: «Veiledning», «Egenlaget», «Samarbeid» i motsetning til «Datamaskin», «normale» og «rangert».

League of Legends, eller LoL, er et veldig populært spill de aller fleste har vært innom. Vi kommer til å arrangere LoL-turnering på Desucon, så det er bare å glede seg helt vilt!​

REGLER FOR LANET

  • Det er ikke tillatt å ødelegge eller lage merker i bord/stol. 
  • Ekstra strømkrevende apparater som toastjern, vannkoker, brødrister og lignende er ikke tillatt.

Må man ha egen billett for å være med på alle gaming-aktiviteter?

Må man kjøpe en ekstra billett for å være med på LANet?

Er overnatting inkludert i LAN-passet? 

Kan man reservere plasser på LANet?

Kan man låne datamaskin eller annet utstyr til LANet?

COMMUNITYSTANDS

I år har vi fått med oss noen fine folk fra communitiet rundt Desucon. Disse kjekke folka stiller opp på arrangementet, og har med seg mye forskjellig gøy og moro! Her blir det konsollspilling, foredrag og coaching for alle penga!
Hopp til verktøylinje