Desucon-merchandise

Vi feirer ti år ved å tilby ekstra mange spennende Desucon-produkter for deg som vil ha litt mer Desucon i hverdagen! Produktene er produsert i samarbeid med Fanwear, og er til salgs på deres stand i standsalen.

Desucon jubileums-t-skjorte

200 kr

Tilgjengelig i størrelse 12-14 år til 2XL

Jurassic Roar-t-skjorte

200 kr

Tilgjengelig i størrelse 12-14 år til 3XL

I år lanserer vi to helt nye t-skjortedesign! Disse er laget i begrenset opplag, og kommer ikke tilbake igjen når de er utsolgt, så vær tidlig ute med å sikre deg en!

Roar-bamse

350 kr

Denne har vært etterspurt av svært mange, og vi er kjempefornøyde med å kunne annonsere at det vil komme Roar-bamser i salg på Desucon 10! Disse er håndlaget, og er basert på samme mønster som "originalen" som du kanskje har sett på Desucons Instagram-konto.

Roar-klistremerke

10 kr

Perfekt til å dekorere telefon, laptop, eller annet som trenger litt mer Roar på seg! Laget i slitesterk vinyl slik at det holder ekstra lenge!

Roar-tatovering

10 kr

I år får du sjansen til å få Roar på kroppen for en dag! Disse midlertidige tatoveringene gir instant Desucon-stemning hvor enn du befinner deg!

Desucon-buttons

10 kr

Vi tar også med flere generasjoner med Desucon-buttons, om du enda ikke har sikret deg en av disse får du nå sjansen for siste gang!

SPESIALTILBUD!

Klarer du ikke å bestemme deg for hvilke produkter du vil ha, eller vil du ha ekstra mye for pengene? For 400 kr får du en t-skjorte av hvert motiv, klistremerke, tatovering og button (så langt lageret rekker).

Hopp til verktøylinje