Billetter

FESTIVALPASSET

Hovedbilletten vår er festivalpasset, som gjelder for alle tre dagene.
Det koster mye mindre en ett nytt konsollspill til Playstation 4 , og du får se dine favorittkarakterer kommer til live i tre dager til ende. Med festivalpasset får du alt som gjør con-opplevelsen bra.
Sosial moro på fredag, workshops, foredrag, cosplay og annet spennende innhold på lørdag og søndag - som en stor sushi med alle favorittbitene dine!

AWESOMEPASSET

Om du har lyst på rosinen i pølsa, toppen av kransekaka, kort sagt - om du vil gå all in på årets Desucon er Awesomepasset tingen for deg. Det koster mer en festivalpasset, men det inkluderer også masse ekstra goder som tidlig innslipp, tilbud på stands og mye mer! (Se tabellen til venstre for full oversikt). Om festivalpasset er den beste sushien i Norge, så er Awesomepasset to porsjoner.

TIDLIGERE INNGANG OG SOVEPLASS

Tidligere inngang og soveplass er noe du kan kjøpe i tillegg til billetten din, litt som løkringer og milkshake til burgeren.

Med tidligere inngang får du også et tøft og behagelig festivalarmbånd i stoff med Desucon-trykk! Soveplassbillett inkluderer selvfølgelig plass i sovesalen fra fredag til søndag, i tillegg til tilgang til vårt eksklusive natt- og morgenprogram. Få med deg visning av Studio Ghibli-filmer hver kveld, og start dagen frisk og rask med litt morgenyoga

NB! Soveplassbillett kan ikke kombineres med billett til arrangementet Kaplah.

LAN-BILLETTER

Vi skal igjen i år ha LAN! Les mer og bestill billetter HER!

HJELP! BILLETTEN JEG VIL HA ER UTSOLGT!

For at vi skal være sikre på at vi ikke slipper opp for plass til festivalpassene, vil dagspassene bli sluppet litt av gangen i år.

Dersom det blir utsolgt kan du skrive deg på vår sms-liste så får du beskjed når nye billetter legges ut 🙂 Men husk at festivalpass alltid vil være tilgjengelig så du kan få med deg hele Desucon-opplevelsen.


Ofte stilte spøRsmål

HJELP! Jeg finner ikke billetten min! Hva gjør jeg?

Kan jeg få refundert billetten min?

Jeg har kjøpt en billett, men det har oppstått et problem. Hvor skal jeg henvende meg?

Må jeg skrive ut billetten og ta den med?

Holder soveplass som inngangsbillett til arrangementet?

Godtar dere ledsagerbevis?

Må barn under 6 år ha billett?