Første gang på Desucon?

Desucon er et pop-kulturelt arrangement produsert av nerder; FOR nerder!

Uansett hva du er interessert i, kommer du garantert til å møte mange andre som deler de samme lidenskapene som deg på Desucon! Desucon er den perfekte møteplassen for de som ønsker å treffe masse kule folk fra alle landets kanter. På Desucon kan minner, opplevelser og venner for livet bli skapt!

​Desucon er et arragement du ikke har opplevd lignende før, og er garantert et sommerferieminne som vil vare for alltid! 


But wait! There's more!

Ikke bare vil du treffe en hel haug med kule folk, du vil også få muligheten til å se og møte kanskje noen av dine favorittkjendiser! da Desucon får besøk av kjente og kjære gjester og underholdningsartister under hele helgen. Desucon har hatt besøk fra både fjernt og nært av blant annet Youtuberne Prebz og Dennis, Simon and Martina, skuespillerinnen fra Supernatural Alaina Huffman, og James Cosmo; skuespiller fra blant annet Game of Thrones. Og i år blir lista utvidet med enda flere imponerende gjester!


​Workshops, Stands og aktiviteter

I tillegg til storfint besøk blir det holdt workshops og og diverse aktiviteter man kan delta på (eller se på) dagen lang. På Desucon er det alltid noe som skjer!

Hvert år settes det også opp et eget område hvor artstands, merchandise-stands og butikker som Outland, Neo Tokyo og Dragens Hule. De selger alt du måtte ønske deg av fanart, cosplay-artikler, samle objekter, buttons, smykker, dekor og mye, mye mer! Her er det mye flott å se på, bli inspirert av og kjøpe. 

Spennende programposter

På Desucon er det også mange spennende programposter: her kan du spille sjakk med cosplayere som sjakkbrikker, ta et lynkurs i japansk, sloss mot Deadpool i Versus, få deg masse nye venner på speedfriending eller melde deg på Den store Cosplaykonkurransen der du kjemper om masse kule premier. Dette er bare en liten brøkdel av hva Desucon har å byr på. Hvis du ikke føler for å være med på noe spesielt, er det fullt mulig å bare komme å se på også! 
Vi oppdaterer programmet vårt fortløpende helt frem til Desucon går av stabelen, og gjør alt for å tilfredstille en hver smak. 

bilde av: juju in the box

Cosplay 

Du kan ikke unngå å legge merke til cosplayere hvis du drar på Desucon, da dette er hovedgrunnen til at mange drar på messen. Folk kler seg ut som, og noen ganger oppfører seg som, karakterer fra spill, filmer og masse mer! Her er det stor variasjon av folk og karakterer i forskjellige sjangere, aldre, populære, glemte, moderne, morsomme, mystiske... you name it!

Du vil garantert få øye på noen av dine favorittkarakterer! 

GaMING

Hvis gaming heller er din kopp te så har Desucon mye for deg også. Du kan være med på LAN, møte indiespillutviklere, være med på uhøytidlige e-sportturneringer og speedruns. Her er det alltid god stemning, uavhenging av tap eller vinn! Ved å delta på det vi har å by på ved vårt gaming-program, kan du få muligheten til å lære, utfordre venner, møte nye mennesker, prøve ut nye spill og konsoller, game (selvsagt) og rett og slett bare ha det super gøy!Er du fortsatt usikker på om Desucon er noe for deg? Prøv vår aktivitetsanbefaler! Svar på noen enkle spørsmål og den vil trekke frem de programpostene som passer deg best ut i fra dine interesser! 

Hovedarrangementet er over tre dager om sommeren. Vi poster nyheter kontinuerlig så derfor er det lurt å like Desucons facebookside