LAN

Hva er et LAN?

Et LAN er en sammenkomst for datainteresserte folk, der hver og en tar med sin egen laptop, stasjonær PC, konsoll eller andre spillmaskiner, og spiller sammen. Det vil være mulig å vise sine evner innenfor spill og andre kreative områder, og man velger selv hva man vil gjøre. Alt fra å spille online, multiplayer eller singleplayer til å tegne, og programmere spill . Uansett hva du måtte like innenfor gaming finnes det garantert noen som liker det samme som deg på et LAN.​

Hva får DU?

På LANet får du utdelt et bord og en stol, og høyhastighetsinternett, men ikke nok med det! Du får mulighet til å delta og vinne våre mange konkurranser og turneringer, og er du heldig så kanskje du får en premie i tillegg til heder og ære! På LAN får du også nærkontakt med andre mennesker som er interessert i akkurat det samme som deg, og hvem vet? Kanskje finner du noen nye venner. I tillegg vil du få en fantastisk mulighet til å skape nye minner, gode opplevelser, og ikke minst ha det skikkelig gøy!

Hva MÅ MAN TA MED?

På LANet forventes det at du selv har med egen PC/konsoll med skjerm og alt annet tilbehør. Du trenger minst 10 m nettverkskabel for å koble deg på vårt superraske internett, og det blir 2 strømuttak for hver person, så trenger du mer enn det får du ta med deg en deler! Det vil ikke være mulig å låne noe utstyr av oss. Husk å spise og drikke, ellers duger helten ikke!

Hylle må også tas med selv, hvis du ønsker å ha det.

Har du allerede kjøpt billett til Desucon, men ønsker å delta på LANet?

Fortvil ikke! Send oss en mail med ditt ordrenummer på info@desucon.no fra den eposten du brukte for å kjøpe Desucon-billetten, så veileder vi deg gjennom prosessen å oppgradere billetten din! Oppgraderingen koster 399kr.

KONKURRANSER

Vi vil holde konkurranser i følgende spill på LANet:

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • League Of Legends
  • Minecraft - her åpner vi også serveren den 31. mai så det er mulig å starte før nesten en måned før Desucon!

REGLER FOR LANET

  • Det er ikke tillatt å ødelegge eller lage merker på bord/stol.
  • Ekstra strømkrevende apparater som toastjern, vannkoker, brødrister og lignende er ikke tillatt.

HUSK SAMTYKKESKJEMA ELLER LEGITIMASJON

Alle som skal være med på LANet må ha med gyldig legitimasjon og samtykkeskjema (for deg under 16). Gyldig legitimasjon er bankkort med bilde, pass, førerkort, eller annet som er godkjent som gyldig legitimasjon i Norge.

Alle som er under 16 år må ha med seg samtykkeskjema.

Samtykkeskjema skal printes, signeres og medbringes.

Hvis ikke gyldig legitimasjon og samtykkeskjema (for de under 16) medbringes, må vi dessverre nekte inngang til sovesalen.

Nedre aldersgrense for overnatting er 12 år. Yngre barn kan overnatte i følge med en foresatt.

Mer informasjon om soveplass

INTERNETT LEVERES AV

Blix Solutions logo

Ofte stilte spørsmål

Må man kjøpe en ekstra billett for å være med på LANet?

Er overnatting inkludert i LAN-passet?

Kan man låne datamaskin eller annet utstyr til LANet?

Kan man reservere plasser på LANet?

Er det microbølgeovn og vannkoker tilgjengelig på LANet?

Må man ha LAN billett for å delta i Desucon E-sport konkurranser?