Hva er Desucon?

Desucon er Norges største samling av fans innen sjangrene Japan, fantasy og sci-fi. Sleng på en god dose cosplay, spill, stands og sosialt spruddel så er det ganske spot on.

Desucon er et pop-kulturelt arrangement produsert av nerder; FOR nerder! Uansett hva du er interessert i, kommer du garantert til å møte mange folk med samme lidenskap.
I tillegg til å møte og bli kjent med masse kule folk på Desucon, har du også muligheten til å kanskje se og møte noen av dine favoritt kjendiser, da Desucon får besøk av kjente gjester og underholdningsartister under conet.

Tidligere har Desucon hatt besøk av f.eks; Prebz og Dennis (Youtubere), Martina og Simon (Youtubere), Alaina Huffman (skuespiller fra blant annet Supernatural) og James Cosmo (skuespiller fra blant annet Game of Thrones)! Så her er det masse å glede seg til!

Hovedarrangementet er over tre dager om sommeren, men det arrangeres i tillegg andre små cons i løpet av året. Noen eksempler på de er Desucon: Pop, Desucon: Cosplay & Japan og Desucon: Fantasy. Derfor kan det være lurt å like Desucons Facebook-side, så du får med deg alle nyheter og events som måtte forekomme!

https://www.facebook.com/Desucon/

 

Ildsjelene bak Desucon

Desucon blir arrangert av Concrew, en gruppe med frivillige ildsjeler, hvor de fleste av dem har vært besøkende på et eller annet tidspunkt. De har så søkt seg inn i crew for å være med på å gjøre Desucon enda bedre. Concrew består av mange forskjellige typer folk, med forskjellig bakgrunn og yrker. Det vi  har til felles er at vi alle digger noe som har med fantasy, sci-fi, Japan eller gaming å gjøre, og vi brenner for å lage awesome conventions om akkurat dette.

Desucon arrangeres av ildsjelene i Concrew!

Concrew