desucon
 • Ikke vent til det er for sent!

  Husk at det både koster mer og tar lengre tid å kjøpe billett i døren på dagen. Spar tid og penger som du heller kan bruke sammen med vennene dine og kjøp billett digitalt nå!
 • Galtvortskolen

  Galtvortskolen på Desucon: Fantasy

  På Desucon kan du møte Galtvorts professorer og få venner i samme hus som deg. Still opp med uniform, stav og en spiss fjærpenn på Desucon: Fantasy - der magien blir til virkelighet!
 • Vi vil vite hva du ønsker!

  Har du en god idé om hva vi skal ha på conet? post det på Uservoicec eller gå inn og stem på forslag du liker! Alle forslag som får mer enn 50 stemmer blir tatt opp til vurdering!

Desucon: Fantasy er et kulturarrangement for fantasy som holdes på Oslo Kongressenter den 5. april fra kl 12:00 (11:00 for VIP), til 20:00

Desucon: Fantasy er det sosiale samlingspunktet for alle fantasyinteresserte. Her kan du treffe dine gamle Desucon-venner, treffe nye venner med samme interesser og se og delta på et spennende program, enten du er cosplayer selv eller bare interessert. Desucon: Fantasy avholdes hvert år på Oslo Kongressenter som ligger ved Youngstorget sentralt i Oslo, et steinkast fra Karl Johansgate og Oslo Sentralstasjon. Les mer her

Oslo Kongressenter Dragens Hule